Interne opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Altijd al gedroomd van een baan als vrachtwagenchauffeur? Van den Broek Logistics biedt je de mogelijkheid!

Als vrachtwagenchauffeur heb je geen 9-5 baan en is geen dag hetzelfde. In deze functie heb je een belangrijke rol, een sleutelfunctie. Je hebt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de vracht op het juiste moment geladen en gelost wordt en dat onze klanten tevreden zijn én blijven!

 

Wat ga je doen:

Tijdens je opleiding kun je direct aan de slag binnen onze organisatie.  We kijken naar welke mogelijkheden je hebt en bieden je een baan binnen ons warehouse, op een terminal trekker en/of een bestelbus.  Zo leer je alvast ons bedrijf kennen, hoe wij werken en welke klanten we hebben.

Als je de volledige opleiding tot CE chauffeur hebt afgerond, ga je aan de slag als vrachtwagenchauffeur met een trekker-oplegger combinatie. We zorgen daarbij voor een goed inwerktraject met één van onze mentorchauffeurs en wanneer je er klaar voor bent, ga je zelfstandig de weg op.

Het werk als vrachtwagenchauffeur bij Van den Broek Logistics bestaat voornamelijk uit transport van complete vrachten en/of palletdistributie business to business met grotere bestelvolumes.

 

Wie ben jij:

Het belangrijkste is de wil en motivatie om beroepschauffeur CE te worden en de bijbehorende opleiding te volgen. De opleiding bestaat uit 3 theorie onderdelen op MBO 1-2 niveau , praktijklessen en praktijkexamens voor het C en het CE rijbewijs.

Daarnaast zijn onderstaande kenmerken voor jou van toepassing:

 • Je hebt een flexibele werkhouding want geen dag is hetzelfde
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit
 • Je hebt een dienstverlenende en klantvriendelijke instelling
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ervaring binnen de transport of logistiek is een pré
 • Fysiek werk is voor jou geen probleem

 

Wat bieden wij:

 • Een betaald opleidingstraject voor het behalen van rijbewijs C +CE via een scholingsovereenkomst
 • Een baan binnen ons bedrijf gedurende de opleiding
 • Een gegarandeerde baan als vrachtwagenchauffeur, na het behalen van je CE rijbewijs met de mogelijkheid op een vast contract
 • Een salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer met een uitloop naar € 17,64 bruto per uur als ervaren CE chauffeur
 • We bieden nascholing voor code 95 en de mogelijkheid tot doorontwikkeling tot LZV-chauffeur
 • Je gaat werken in een dynamisch en toonaangevend bedrijf waar de mens centraal staat en waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan

 

Wie zijn wij:

Van den Broek Logistics is al ruim 50 jaar een gevestigde naam in de transportwereld. Met onze diverse magazijnen in Helmond en een vloot van ruim 70 trekkers zijn we in staat om vele logistieke vraagstukken voor onze klanten op te lossen.

Bij Van den Broek Logistics staat de mens centraal. We werken in een collegiaal team dat samen het ‘Van den Broek’ gevoel uitdraagt. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en we zorgen dat je kan werken in een prettige omgeving met goed materiaal.

Stel jouw vraag aan een van onze medewerkers!

Zoek je een andere opleiding?

Er zijn op dit moment geen andere opleidingen beschikbaar via onze website. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volg: Interne opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Van den Broek Logistics!

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Rijbewijs*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.